Sportvoeding

Slechte voeding kan een winnaar laten verliezen.

Voeding speelt een belangrijke rol bij sport. De juiste voeding is van belang om voldoende energie te hebben tijdens het sporten, om goed te herstellen na het sporten en om klachten tijdens het sporten en blessures te voorkomen.

Diëtistenpraktijk Nu&Morgen geeft sportvoedingsadvies in alle soorten en maten: of je nog maar net begonnen bent met duursport, teamsport of krachttraining of als je binnenkort al een wedstrijd op de planning hebt. “Slechte voeding kan een winnaar laten verliezen.” Het loont dus altijd de moeite om je voeding eens onder de loep te nemen!

Sportvoedingsadvies is voor sporters die hun prestatie willen verbeteren met als laatste stap voeding. Of juist voor optimale voeding rondom je inspanning. Andere mogelijkheden zijn hulp bij maag- en darmproblemen rondom inspanning of het gebruik van supplementen. Je krijgt een individueel passend advies gericht op jouw sport-en trainingsschema.

Diëtistenpraktijk Nu&Morgen werkt samen met fysiotherapeut en personal trainer By Voorn.

Neem contact met ons op

4 + 4 =

Nu&Morgen

is aangesloten bij: de Nederlandse Verenging van Diëtisten en het Kwaliteitsregister Paramedici.   Algemene voorwaarden Privacyverklaring Toestemmingsformulier behandelovereenkomst

Contactgegevens

Huisartsenpraktijk Schilderskwartier
Jan Steenstraat 5
3443 GP Woerden

Huisartsenpraktijk Woerden-Oost Utrechtsestraatweg 50b
3445 AS Woerden

info@nu-morgen.nl
06 10 51 09 50