Corinda Vermeulen

Corinda Vermeulen, 28 jaar, diëtist en praktijkeigenaar.

Na mijn opleiding heb ik Diëtistenpraktijk Nu&Morgen opgericht, een moderne praktijk in Woerden. Naast mijn werk als zelfstandig diëtist ben ik sinds maart ’16 werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis (vanaf dec ’17 o.b.v. oproep), waar ik patiënten met allerlei verschillende ziektebeelden begeleid. Daarnaast ben ik sinds nov ’17 werkzaam als diëtist bij de GGZ-instelling Human Concern, een instelling voor eetstoornissen.

Voeding is een belangrijk aspect. We hebben er dagelijks mee te maken en kunnen niet zonder. Het begeleiden, adviseren en motiveren bij gezondheid, maar ook bij ziekte geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten kunnen blijven genieten ondanks dat ze een bepaald dieet volgen. Gezond eten en drinken hoeft niet ingewikkeld of saai te zijn. Ook wanneer je vanwege ziekte of andere medische klachten bepaalde voeding niet meer kan eten, blijft genieten een belangrijk aspect.

Om te komen waar ik nu ben, heb ik hard moeten werken. In september 2013 heb ik onverwachts door een sinustrombose een herseninfarct gehad. Hierdoor ben ik een lange tijd onzeker geweest over mijn herstel en functioneren. Deze gebeurtenis heeft mij extra doen realiseren dat ik andere mensen graag wil ondersteunen bij herstel, (chronische) ziekte, maar ook bij het optimaliseren van de gezondheid.

Als diëtist ben je nooit uitgeleerd. Naast mijn diploma “Voeding & Diëtetiek” van de Hogeschool van Amsterdam heb ik inmiddels al verschillende scholingen en symposia gevolgd. Nascholing heb ik gevolgd op het gebied van:

 

 • Kinderdiëtetiek
  (Kritische eters, Kinder(d)ieetcreatie, 2017)
 • Peutervoeding
  (Hoe krijgen peuters voldoende voeding binnen?, Nutricia Nederland B.V., 2017)
 • Sondevoeding en TPV (voeding direct in de bloedbaan)
  (Enterale en parenterale voeding, VUmc, 2017)
 • Sportvoeding met de titel “sportdiëtist”
  (Sportdiëtetiek, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam, 2016)
 • Diabetes
  (Voeding en diabetes, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 2016)
 • Oncologie
  (Voeding bij kanker, PIT Actief, 2015)

Neem contact met ons op

6 + 4 =

Nu&Morgen

is aangesloten bij: de Nederlandse Verenging van Diëtisten en het Kwaliteitsregister Paramedici.  

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Toestemmingsformulier behandelovereenkomst

Contactgegevens

Waterrijk Veluwemeer 56 3446 JC Woerden 06 10 51 09 50 Huisartsenpraktijk Woerden-Oost Utrechtsestraatweg 50b 3445 AS Woerden