Afvallen

Maar genieten staat hoog in het vaandel!

Overgewicht betekent dat u meer weegt dan goed voor u is. Dit is nadelig voor uw gezondheid, maar kan ook uw psychische gesteldheid beïnvloeden. Met een gezond gewicht heeft u minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en verkleint u de kans op bepaalde vormen van kanker. Met een goed gewicht zit u lekkerder in uw vel en voel u zich een stuk fitter.

Een gezond gewicht kunt u bereiken door gezonde voeding aangepast aan uw behoefte of door het beperken van koolhydraten. Belangrijk hierbij is dat u geen tijdelijk dieet volgt, maar u lekker en gevarieerd kunt blijven eten, zodat u het goed kunt volhouden. Genieten staat hoog in het vaandel!

Gezonde voeding
Door een gebalanceerd voedingspatroon aan te meten met voldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen is het zeer goed mogelijk om blijvend af te vallen. Ik stel een op uw persoonlijk afgestemd dieet samen, zodat u niet alleen goede resultaten bereikt maar je ook lekker eet.

Koolhydraatarm- of beperkt dieet
Afvallen met reguliere voeding vraagt meestal enig geduld. Geduld dat niet iedereen kan opbrengen. Tevens kunnen overgewicht, diabetes type 2, stress en (leeftijdsgebonden) hormonale veranderingen zorgen voor insulineongevoeligheid. Als je ongevoelig bent voor insuline, kan het zijn dat u makkelijker aankomt en moeilijker afvalt. Het kan daarom verstandig zijn om de koolhydraten in je voedingspatroon te minderen. Daarom bied ik u tevens de mogelijkheid om met behulp van koolhydraatarme- of beperkte voeding sneller een eerste resultaat te behalen.

Neem contact met ons op

3 + 11 =

Nu&Morgen

is aangesloten bij: de Nederlandse Verenging van Diëtisten en het Kwaliteitsregister Paramedici.   Algemene voorwaarden Privacyverklaring Toestemmingsformulier behandelovereenkomst

Contactgegevens

Huisartsenpraktijk Schilderskwartier
Jan Steenstraat 5
3443 GP Woerden

Huisartsenpraktijk Woerden-Oost Utrechtsestraatweg 50b
3445 AS Woerden

info@nu-morgen.nl
06 10 51 09 50